Vopsire bicicleta

Cum vopsiti cadrele?

Servicii de vopsire bicicleta in camp electrostatic. Am ales aceasta metoda deoarece vopseaua electrostatica are o rezistenta superioara celei aplicate cu ajutorul pistolului de vopsit. Detinem un paletar de culori variat, care te lasa sa iti personalizezi bicicleta asa cum vrei. Totusi, trebuie mentionat ca bicicletele vor fi vopsite doar intr-o culoare. Nu putem face degrade sau diferite modele din vopsea.

Paletar de culori pentru vopsire bicicleta electrostatica. Acestea sunt culorile in care putem sa-ti vopsim bicicleta. Pot fi lucioase, mate, semimate sau metalizate.
Paletar de culori pentru vopsire bicicleta electrostatica. Acestea sunt culorile in care putem sa-ti vopsim bicicleta. Pot fi lucioase, mate, semimate sau metalizate.
Cat costa?

Pentru a-ti reinnoi bicicleta, te va costa 500 de lei. In noiembrie, decembrie si ianuarie avem reducere de 20%.

Ce este inclus in pret?

In acest pret este inclus demontarea bicicletei, sablarea cadrului, revopsirea bicicletei si remontarea ei. In timpul remontarii facem si un service complet. Acest lucru inseamna ca vom centra rotile, vom regla franele si schimbatoarele, vom degresa si curata transmisia si vom inlocui vaselina din butuci si cuvete.

Cat dureaza?

In general dureaza 2 saptamani. De aceea, recomandam clientilor sa aduca bicicleta la vopsit iarna, atunci cand nu o folosesc.

In lunile de iarna, noiembrie, decembrie si ianuarie, vom avea o oferta de extrasezon. Aceasta oferta reprezinta o reducere de 100 lei din pretul de vopsire bicicleta. Veti putea sa va vopsiti bicicleta si sa ii faceti si o revizie completa cu doar 400 de lei.

Cum ma programez?

Programarea se face prin intermediul formularului de mai jos. Culoarea se alege din paletarul de culori de mai sus, in momentul in care se aduce bicicleta la vopsit. Pentru vopsire bicicleta se aduce sau se expediaza prin curier la service-ul nostru.

*Asigura-te ca prinzi un voucher cu reducere, completand formularul de mai jos.
**Reducearea este valabila doar pentru lunile noiembrie, decembrie si ianuarie.
***Reducerea se acorda direct pe factura.