Ucenicie – Scoala de mecanici pentru tineri defavorizati!

ucenicieInainte de toate, membrii echipei noastre sunt prieteni. Suntem ca o mare familie, iar asta ne ajuta mereu sa trecem peste obstacolele pe care le intampinam. Pentru noi este un factor motivational important si credem ca toata lumea ar trebui sa se bucure de sprijnul familiei si a prietenilor in momentele grele din viata. Ni se pare nedrept faptul ca o parte dintre noi sunt lasati in spate de societate, de aceea am pus bazele unui program de Ucenicie dedicat copiilor din centrele de plasament.

Acest program se desfasoara in cadrul atelierului nostru, service biciclete Bucuresti, pe perioada vacantei de vara, pentru a nu interfera cu programul scolar. In aceasta perioada, ucenicii vor invata sa repare integral o bicicleta, sa interactioneze cu clientii, sa isi asume un program si sa capete un minim de experienta, necesar ulterior obtinerii unui job.

In acest moment colaboram cu S.O.S Satele Copiilor. Deja au trecut prin programul nostru 3 ucenici. Unul dintre ei, este deja la al doilea an de ucenicie, iar in aceasta primavara va deveni probabil cel mai tanar mecanic de biciclete din tara. In aceasta vara vom reincepe programul cu un nou ucenic.