Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor personale

 

COBI BICYCLE SRL-D. denumita mai departe COBI BICYCLE, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.cobibicycle.com , recunoaste si respecta dreptul persoanelor la confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Va informam ca datele de contact pe care decideti sa ni le furnizati sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania.
Politica de confidentialitate se aplica colectarii, folosirii, si protejarii informatiilor personale pe care decideti sa le furnizati.

COBI BICYCLE se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.cobibicycle.com sau a paginii de Facebook www.facebook.com/COBIBicycle/ .

COBI BICYCLE se angajeaza sa foloseasca datele personale ale utilizatorilor numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul derularii procesului de comanda si livrarii produselor, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor/promotiilor acestuia.

In scopul livrarii produselor, informatiile dumneavoastra sunt transmise exclusiv firmei de curierat partenere – UrgentCargus/Posta Romana dupa caz.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de COBI BICYCLE. în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: COBI BICYCLE SRL-D, Strada J.L. Calderon nr 33, sector 2, Bucuresti, România sau online la adresa de email: info[@]cobibicycle[.]com .

Conform Legii nr. 677/2001 aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune prelucarii datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate si dreptul de a va adresa justitiei.

COBI BICYCLE poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, zona geografica de unde se face accesul, numele si versiunea browserului de internet folosit, sistemul de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre COBI BICYCLE pentru a imbunatati experienta si serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai.

Furnizarea datelor personale catre COBI BICYCLE nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in orice moment stergerea acestora din baza de date in mod gratuit.

 

Scopul colectarii datelor

Atunci aând ne furnizati datele cu caracter personal, COBI BICYCLE le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii/produse ;
  • inscrierea in programul de fidelizare;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin email, telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele si serviciile COBI BICYCLE sau ale firmelor partenere;

COBI BICYCLE poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale COBI BICYCLE si ale site-ului www.cobibicycle.com; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand COBI BICYCLE este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

 

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

COBI BICYCLE poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de COBI BICYCLE

Utilizarea cookie-urilor

  • Site-ul COBI BICYCLE folosește cookie-uri, în special de următoarele tipuri:
  • • Cookie-uri de performanță a site-ului
  • • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
  • • Cookie-uri de înregistrare
  • • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Solicitarea de coockie-urile ne permite saă va oferim o experiență mai bună pe platforma COBI BICYCLE.
  • Aveți posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri însă există riscul ca în acest caz accesarea platformei să devină dificil de vizitat și folosit. Totodată, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamna ca nu veți mai primi/vedea publicitate online.
  • Pentru orice comunicare cu COBI BICYCLE vă rugăm să folosiți adresa de email: info[@]cobibicycle[.]com

CONTUL DE E-MAIL, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat.
In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.
Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la info[@]cobibicycle[.]com