Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protecţia datelor personale

 

COBI BICYCLE SRL-D. denumită mai departe COBI BICYCLE., în calitate de autor, proprietar, administrator al www.cobibicycle.com , recunoaşte şi respectă dreptul persoanelor la confidenţialitatea datelor cu caracter personal.

Vă informăm că datele de contact pe care decideți să ni le furnizaţi sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din România.

Politica de confidenţialitate a RMGC se aplică colectării, folosirii, zi protejării informaţiilor personale pe care decideţi să le furnizaţi.

COBI BICYCLE. se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.cobibicycle.com sau a paginii de facebook www.facebook.com/COBIBicycle/ , prin comandarea produselor comercialziate online, prin completarea formularului de newsletter, a formularului de programare la service, a formularului de reciclare a bicicletelor sau a formularului de solicitare a unei biciclete etc, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de COBI BICYCLE. în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: COBI BICYCLE SRL-D,Strada I.L. Caragiale nr 119G, com Petrachioaia sat Vânători, jud Ilfov, România.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, COBI BICYCLE le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-aţi achiziţionat în sistem on-line şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii ;
  • înscrierea în programul de fidelizare;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele și serviciile COBI BICYCLE sau ale firmelor partenere;

COBI BICYCLE poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale COBI BICYCLE şi ale site-ului www.cobibicycle.com; acţionarea în circumstanţe de urgenţă pentru protejarea siguranţei personale a angajaţilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când COBI BICYCLE este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar faţă de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.cobibicycle.com implică: efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.cobibicicyle.com, înscrierea în formularele pentru solicitarea service-ului, a unei biciclete sau reciclarea unei biciclete, necesită furnizarea informaţiilor solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.cobibicycle.com, prin formularele Reciclează o bicicletă (goo.gl/LPvVa5) , Vreau o bicicletă COBI (goo.gl/tdpX3f) sau Solicitare service COBI Bicycle (goo.gl/kFu7JK), în următoarele scopuri:

  • transmiterea produselor achiziţionate de dumneavoastră la adresa menționată;
  • facturării serviciilor comandate de dumneavoastră;
  • înregistrării dumneavoastră ca membru în programul de fidelizare;
  • Înrgistrării dumneavoastră în baza de date în vederea informării cu privire la ofertele COBI BICYCLE;
  • Contactării dumneavoastre în vederea construirii unei biciclete custom conform cerințelor dv;

Datele colectate si prelucrate vor fi stocate pe teritoriul României și nu vor fi divulgate/transmise terților (cu excepția firmei de curierat care se ocupă de efectuarea livrării produselor COBI BICYCLE, daca este cazul).

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

COBI BICYCLE poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de COBI BICYCLE

Utilizarea cookie-urilor

  • Site-ul COBI BICYCLE folosește cookie-uri, în special de următoarele tipuri:
  • • Cookie-uri de performanță a site-ului
  • • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
  • • Cookie-uri de înregistrare
  • • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Solicitarea de coockie-urile ne permite saă va oferim o experiență mai bună pe platforma COBI BICYCLE.
  • Aveți posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri însă există riscul ca în acest caz accesarea platformei să devină dificil de vizitat și folosit. Totodată, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamna ca nu veți mai primi/vedea publicitate online.
  • Pentru orice comunicare cu COBI BICYCLE vă rugăm să folosiți adresa de email: [email protected]