FAQ

  1. Cum ma programez la service?

Pentru a-ti programa bicicleta la service am facut un formular in care alegi operatiunea si ziua in care poti ajunge. Pentru programare acceseaza formularul service biciclete Bucuresti. In cazul in care nu poti accesa formularul, ne poti suna la 0746 664 058 si stabilim impreuna cand poti veni la service.

  1. Pot veni la service biciclete Bucuresti fara programare?

Desigur, programul nostru este de luni pana vineri intre 12:00 si 20:00, poti veni oricand in intervalul acesta. Programarea iti ofera siguranta ca atunci cand vei ajunge cu bicicleta in atelier vom prioritiza cazul tau. In caz contrar, vom repara bicicleta in ordinea sosirii in atelier.

  1. Cat dureaza operatiunile la service? Pot lua bicicleta in aceeasi zi?

Operatiunile pot dura de la 10 minute pana la 3-4 ore (revizie completa). Pentru operatiuni care dureaza mai putin de o ora, bicicleta se ridica in aceeasi zi. Daca soliciti o revizie, bicicleta se ridica a doua zi.

  1. Pot comanda produsele care apar cu stoc epuizat?

Da, poti comanda si chiar primesti reducere de 5% pentru piesa pe care nu o avem in stoc.

  1. Cum obtin cupon de reducere?

Printr-un simplu share catre prietenii tai obtii o reducere de 5% din valoare produsului pe care l-ai distribuit.

  1. Cat costa transportul?

Transportul se face prin Posta Romana – PrioriPost si costa 19 lei (pretul se aplica pentru colete mai usoare de 2 kg).

  1. Cat dureaza livrarea?

Daca esti din Bucuresti, poti ridica chiar tu produsele de la magazinul nostru de pe strada General David Praporgescu nr 4a. In cazul in care nu esti din Bucuresti, livrarea va dura intre 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

  1. Cum platesc?

Plata coletelor se face prin ramburs.

  1. Cum imi reciclez bicicleta?

In primul rand ne bucuram ca alegi sa dai o noua sansa bicicletei tale. Pentru ca bicicleta ta sa fie reciclata, este nevoie sa completezi acest formular, iar noi vom lua legatura cu tine.